2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Fakat genel anlamda kullanılan biçimi aşağı sadık itilen ve kolayca açılmasını sağlayan ürkü posta şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı için berenarı aksiyonlevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Yangın ve müstacel hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu dal temelı modellerde uygun kapı koluna nüsha. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öbür faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara birebir olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Panik kolu olmalıdır: Evgin çıkış kapıları, panik koluna sahip olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve emeksiz bir şekilde açılmasını sağlar ve insanoğluın acil durumlarda güvenli bir şekilde boşaltma edilmesini kolaylaştırır.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın vasıtasız çatı dışına açılması gerekir.

Yangın bapları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması mimarilabileceği gibi yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parçadır.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı ürkü bar sistemi ile muhatara anında kaçış niyetının elan hızlı alışverişlemesini katkısızlamaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve ambiyans şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Oteller ve Turizm Tesisleri İçin Yangın Emniyetliği Kurumsal hafızayı sıyanet etmek ve arşivlerin yangın emniyetliğini temin etmek ciğerin en ideal yangın emniyetliği metotları.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel Yangın Çıkış Kapısı üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden bileğildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı şekilde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Report this wiki page